Liceul Tehnologic ,,Aurel Persu”, colinde presărate cu binefaceri Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 503 Vizualizări

Liceul Tehnologic ,,Aurel Persu”, colinde presărate cu binefaceri

Cu ocazia sărbătorilor care se apropie în goană, Liceul Tehnologic „Aurel Persu” din Târgu Mureș a organizat o acțiune de binefacere, care a avut loc miercuri, 21 decembrie, la sediul Centrului maternal „Materna” din cartierul Libertății. Centrul este coordonat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş, prin  bunăvoinţa doamnelor Miklea Hajnal Katalin, director general, şi Elida Deak, director general adjunct.

„În urma donaţiilor profesorilor şi elevilor din cadrul liceului, s-au oferit cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă care se apropie, pentru mamele minore care au copiii şi sunt găzduite în acest centru. Au fost intonate şi câteva colinde care au prevestit Sfânta Sărbătoare a Crăciunului, care se apropie. Tinerele mame au fost entuziasmate de gesturile musafirilor de la Liceul Tehnologic „Aurel Persu”, iar bebeluşii au schiţat pe feţele lor, gesturi de bucurie pentru jucăriile primite. Doamna psiholog Podar Georgeta, şeful centrului a făcut o prezentare oaspeţilor privind activitatea de prevenire şi de ocrotire a tinerelor mame, care se desfăşoară în cadrul centrului”, a transmis prof. Constantin Bogoșel, director al Liceului Tehnologic „Aurel Persu”.

La activitate au participat, de asemenea, prof. Constantin Bogoşel, directorul liceului, prof. Ioan Ciprian Soţan, consilier educativ, Oana Cordoş, psiholog şcolar, prof. Larisa Olar, Silviu Guţă, laborant, însoţiţi de elevi. Directorul liceului a mai punctat și faptul că în urma întâlnirii şi a discuţiilor purtate, s-au pus bazele unei viitoare colaborări între cele două instituţii, pentru anul 2023.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE