ABUZ?! Arunci bradul în altă perioadă decât 7 – 14 ianuarie, ești sancționat de Primăria Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

ABUZ?! Arunci bradul în altă perioadă decât 7 – 14 ianuarie, ești sancționat de Primăria Târgu Mureș!

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au anunțat vineri, 30 decembrie, că pentru anul 2023 brazii de Crăciun ”se vor colecta de la populație în perioada 7 – 14 ianuarie.”

”Aceștia pot fi depuși lângă ghenele de gunoi menajer, în vederea ridicării lor. După data de 14 ianuarie, brazii nu vor mai fi colectați, iar asociațiile de proprietari vor putea fi sancționate. Rugăm populația să țină cont de perioada stabilită, în vederea colectării brazilor de Crăciun din locurile stabilite”, se arată într-un comunicat făcut public pe pagina de Facebook a instituției.

În comunicat nu se explică cine și de ce a stabilit ca perioada de aruncare a brazilor să fie 7-14 ianuarie și de ce asociațiile de proprietari sunt pasibile de sancțiuni pentru faptele locatarilor. Totodată, din comunicat lipsesc explicații atât despre modul în care locuitorii de la case ar trebui să gestioneze subiectul aruncării brazilor, cât și despre tipul de sancțiune pe care îl riscă târgumureșenii care își aruncă bradul în altă perioadă decât 7 – 14 ianuarie.

Alex TOTH

Sursa foto: www.viata-libera.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE