APIA Mureș angajează Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5086 Vizualizări

APIA Mureș angajează

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Mureş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacantă de consilier achiziții publice, clasa I, grad profesional superior.

”Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/ zi și 40 ore/ săptămână. Concursul se va desfășura la sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Mureș, strada Insulei nr. 2 Târgu Mureș și constă în: selecția dosarelor de înscriere (în termen de 5 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a dosarelor), proba scrisă în data de 20 februarie 2023, ora 10.00, proba interviu la o dată ce se va stabili ulterior, în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data sustinerii probei scrise”, se menționează pe site-ul instituției, www.apia.org.ro.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul APIA – Centrul Judeţean Mureş până în 8 februarie 2023 inclusiv, ora 1600. Coordonate de contact: Târgu Mureș, strada Insulei nr. 2, telefon/ fax 0265-264.195, 0265-262.232, e-mail apia.mures@apia.org.ro, persoană de contact Dan Gabriela Corina, responsabil Resurse umane.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE