Home / Agricultura / APIA Mureș angajează

APIA Mureș angajează

Distribuie

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Mureş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacantă de consilier achiziții publice, clasa I, grad profesional superior.

”Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/ zi și 40 ore/ săptămână. Concursul se va desfășura la sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Mureș, strada Insulei nr. 2 Târgu Mureș și constă în: selecția dosarelor de înscriere (în termen de 5 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a dosarelor), proba scrisă în data de 20 februarie 2023, ora 10.00, proba interviu la o dată ce se va stabili ulterior, în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data sustinerii probei scrise”, se menționează pe site-ul instituției, www.apia.org.ro.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul APIA – Centrul Judeţean Mureş până în 8 februarie 2023 inclusiv, ora 1600. Coordonate de contact: Târgu Mureș, strada Insulei nr. 2, telefon/ fax 0265-264.195, 0265-262.232, e-mail apia.mures@apia.org.ro, persoană de contact Dan Gabriela Corina, responsabil Resurse umane.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Accident pe strada Iernuțeni din Reghin

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină joi, 2 februarie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.