Home / Slider / Mureșul în top 5 cele mai ospitaliere regiuni ale LUMII!

Mureșul în top 5 cele mai ospitaliere regiuni ale LUMII!

Distribuie

Un site de turism a făcut un amplui sondaj despre locurile vizitate de turiști și unde le-ar plăcea să revină. Pe baza a 240 de milioane de recenzii făcute de utilizatorii site-ului, după ce s-au centralizat rezultatele, s-a constatat că între cele mai ospitaliere destinații din lume se numără și un oraș din țara noastră. Nu este București, nu este Timișoara, nici Cluj-Napoca. Este județul Mureș.

Ne face o deosebită plăcere să aflăm că județul Mureș se află nu doar în top 10 cele mai ospitaliere regiuni din LUME, ci chiar pe un onorabil loc 5, conform unui sondaj realizat de o renumită platformă de rezervări online.

Acest rezultat oglindește atitudinea primitoare, amabilă și recunoscătoare a oamenilor locului, atunci când oaspeții le trec pragul. Atenția la detalii, acel efort în plus pentru a crea experiențe de neuitat călătorului, zâmbetul larg care te întâmpină la recepție, o recomandare utilă sau chiar o vorbă bună.

Pe primul loc la capitolul arta in primirea turiștilor este însă La Rioja din Spania. În topul preferinţelor, urmează şi Grecia cu regiunea Epirus şi Austria Superioară. În ceea ce priveşte cele mai primitoare oraşe din lume în 2023, pe primul loc se află Polignano a Mare, din Italia. Urmează Hualien, din Taiwan, şi San Sebastian, din Spania. Top zece este încheiat de Coasta de Aur, din Australia.

În ceea ce priveşte serviciile de cazare cele mai apreciate – pentru al şaselea an consecutiv – apartamentele sunt pe primul loc. Urmează casele de vacanţă şi abia apoi hotelurile. De remarcat este şi faptul că este prima dată când hotelurile sunt pe locul trei în preferinţele turiştilor în materie de cazare. Ţările cu cele mai multe unităţi de cazare premiate sunt Italia – cu preste 170 de mii – Spania şi Franţa, fiecare cu peste 100 de mii de unităţi de cazare.

Felicitări antreprenorilor și prestatorilor de servicii din județul Mureș, care au înțeles importanța gesturilor simple, care vin din inimă.

Povestea merge mai departe. Vizitați județul Mureș!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.