Curtea de Apel Târgu Mureș angajează șofer Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1347 Vizualizări

Curtea de Apel Târgu Mureș angajează șofer

În condiţiile prevăzute de Regulamentul privind modul de organizare şi desfăşurare a concursului pentru recrutarea grefierilor-arhivari, a grefierilor-registratori şi a personalului conex, aprobat prin HCSM nr. 185/2007, cu modificările şi completările ulterioare, Curtea de Apel Târgu Mureş organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de şofer la Judecătoria Reghin.

Concursul se va desfăşura în data de 27 februarie 2023, la sediul Tribunalului Mureş – Târgu Mureş, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 250-254, judeţul Mureş şi constă în susţinerea unei probe practice şi a unei probe scrise.

Cuantumul taxei de înscriere la concurs este de 50 lei şi se achită la casieria Curţii de Apel Târgu Mureş (parter, camera 3). Taxa de înscriere poate fi achitată şi prin virament în contul Curţii de Apel Târgu Mureş RO08TREZ47620E330500XXXX, deschis la Trezoreria Târgu Mureş, CUI 47373260. Dovada plăţii se ataşează, în original, la dosarul de înscriere şi va cuprinde în mod obligatoriu următoarele menţiuni: numele şi prenumele candidatului, respectiv destinaţia sumei – „taxă concurs şofer 27 februarie 2023”.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la Curtea de Apel Târgu Mureş, personal sau prin intermediul serviciilor poştale/ de curierat, în perioada 6 – 16 februarie 2023.

Informaţii privind tematica/ bibliografia concursului, condiţiile de participare şi documentele necesare pentru înscrierea la concurs sunt afişate la sediul Curţii de Apel Târgu-Mureş şi publicate pe pagina de internet a instanţei, la secţiunea concursuri (http://portal.just.ro), precum şi pe pagina de internet a Şcolii Naţionale de Grefieri, la secţiunea concursuri.

(Comunicat, Curtea de Apel Târgu Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE