Probleme în cuplu? Află adevărul cu testul poligraf! Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Probleme în cuplu? Află adevărul cu testul poligraf!

Deschis în inima țării, îm orașul Sighișoara, Laboratorul de EXPERTIZE POLIGRAF-Polygraph Test Solutions oferă răspuns în strictă confidențialitate la problemele specifice societății civile în care trăim.

TEHNICA POLIGRAF are o vechime de peste 100 de ani în lume, iar în România funcționează de peste 40 de ani, dar cu toate acestea puțini români cunosc amănunte în ceea ce privește principiul de funcționare al tehnicii poligraf.

Dacă ești înșelat, mințit, prejudiciat, moral sau financiar, dacă dorești să afli sinceritatea persoanelor fizice care oferă servicii de îngrijire, dacă vrei să afli dacă o afirmație cu privire la o faptă sau persoană este adevărată, dacă vrei să câștigi încrederea unei persoane pe care ai mințit-o sau ai înșelat-o, dacă ești bănuit pe nedrept la serviciu, în societate, atunci testul poligraf e soluția, potrivit informațiilor furnizate de Sorin Prie, expert poligraf.

Testul Poligraf, pe care cei mai mulți îl cunosc sub denumirea de detector de minciuni, este stabil, eficient, corect, legal, nu lezează viața sau integritatea omului, restabilesc și protejează drepturile victimelor.

Răspunsul oferit de testul poligraf este un răspuns științific care se bazează pe legile fundamentale ale Psihologiei și Fiziologiei.

Aplicabilitatea testului poligraf este totală, astfel încât orice persoană juridică sau fizică poate accesa un asemenea serviciu pentru aflarea Adevărului în orice problemă.

Laboratorul Polygraph Test Solutions este primul din România care deține tehnologie de profil la același rang de performanță cu Laboratoarele Poligraf Internationale, respectiv Computerized Lafayette Polygraph Lx 5000-sw, Lafayette Vinyl Subject Chair Mod V.A.S.F și Lafayette Polygraph Calibrator Mod 7674 0LX.

Mai multe informații puteți afla la  numărul 0723.805.927.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE