Premieră la Teatrul ”Ariel” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

Premieră la Teatrul ”Ariel”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret ”Ariel” din Târgu Mureș vor prezenta duminică, 5 martie, de la ora 11.00, premiera spectacolului „Rățușca cea urâtă”, după Hans Christian Andersen.

Din distribuție fac parte: Alice Bratu, Cristina Ungureanu, Emilia Banciu, Andi Brânduș, Iuliu Pop-Andrieș, Claudiu Banciu, Claudiu Ardelean. Muzica este semnată de Zeno Apostolache-Kiss, scenografia de Costache Gavril Siriteanu, iar adaptarea și regia aparțin Oanei Leahu.

”Regizoarea Oana Leahu a reușit să actualizeze povestea ”Rățusca cea urâtă”. Cele două planuri ale spectacolului, cea a copiilor din cartier și cea a păsărilor se întrepătrund. Așa cum în poveste există o pasăre diferită de celelalte, și în planul real există băiatul diferi de ceilalți. Este  un spectacol despre ce înseamnă să-ți găsești locul, menirea în această lume, indiferent de modul în care te văd cei din jurul tău. Sperăm să vă reamintim și cu acest spectacol că poveștile nu-și pierd farmecul niciodată, că merită privite, indiferent de vârstă nu numai cu ochii, ci mai ales cu inima”, au transmis reprezentanții Teatrului pentru Copii și Tineret ”Ariel”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE