Bărbați din Gurghiu, în stare critică după un accident în Cluj: ”Au nevoie de sânge ca să intre în operație!” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2735 Vizualizări

Bărbați din Gurghiu, în stare critică după un accident în Cluj: ”Au nevoie de sânge ca să intre în operație!”

Doi bărbați originari din comuna mureșeană Gurghiu, Augustin Berki și Eugen Berki, se află internați în stare critică după un accident rutier grav care a avut loc joi seara, între un microbuz și un autotren, pe DN1 E60, între localitățile Poieni și Bologa din județul Cluj, soldat cu doi morți și cinci răniți.

„Apel de urgență! Avem nevoie urgentă de donatori de sânge, cât de repede posibil. Este vorba de Augustin Berki și Berki Eugen, care, în urma unui grav accident rutier produs în (zona) Huedin, sunt în stare extrem de  gravă, având  nevoie urgentă de sânge pentru a putea intra în operație. Rog toate persoanele care pot și își doresc să facă un bine, să raspundă la acest apel de umanitate. Donarea de sânge se poate realiza la Târgu Mureș la Centrul de Donare Sanguină. Foarte important de menționat locul unde trebuie să ajungă sângele și anume: UPU Cluj, secția Chirurgie 1, se poate dona orice grupă de sânge”, este apelul transmis pe pagina de Facebook a localității Gurghiu.

Potrivit IPJ Cluj, un microbuz condus înspre municipiul Oradea de un cetățean în vârstă de 41 de ani din județul Mureș ar fi pierdut controlul asupra direcției, într-o curbă, și a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani din județul Gorj.

(Redacția / Foto: ISU Cluj)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE