Home / Slider / Târgu Mureș: Bonificație pentru plata impozitelor și taxelor locale

Târgu Mureș: Bonificație pentru plata impozitelor și taxelor locale

Distribuie

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au anunțat, pe pagina web a instituției, www.tirgumures.ro, că pentru anul 2023, în cazul persoanelor fizice, se acordă o bonificație de 10%

pentru plata cu anticipație până la data de 31 martie 2023, a impozitului/ taxei pe clădiri, a impozitului/ taxei pe teren, a impozitului asupra mijloacelor de transport precum și a taxei speciale de salubrizare, datorate pentru întregul an.

”De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că, pentru anul 2023, în cazul persoanelor juridice, se acordă o bonificație de 10%, pentru plata cu anticipație până la data de 31 martie 2023 a impozitului/ taxei pe clădiri, a impozitului/ taxei pe teren şi a impozitului asupra mijloacelor de transport, datorate pentru întregul an, doar dacă contribuabilul deține la data de 31 martie 2023 un cont activat pe „Portalul de servicii electronice fiscale”, a Direcției Fiscale Locale Târgu Mureș, având adresa:

https://platformacetateni.targumures.globalpay.ro/cetatean-login .

Pentru crearea contului, trebuie să transmiteți o Cerere-acord, la adresa de e-mail itlpj@dfltgm.ro, semnată electronic, sau în format fizic, pe suport hârtie la sediul instituției, Piața Victoriei nr. 33, sau prin poștă. Formularele cereri-acord, se pot descărca de pe site-ul instituției, accesând linkul https://platformacetateni.targumures.globalpay.ro/cetatean-login”, informează aceeași sursă.

(Redacția)


De asemenea, verificati

FOTO: Elevi mureșeni premiați la ”Olimpiada Satelor din Transilvania”

Distribuie Din cei 12 elevi participanți din județul Mureș la ”Olimpiada Satelor din Transilvania”, competiție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.