Home / Administratie / Drum important din Sărmașu, modernizat

Drum important din Sărmașu, modernizat

Distribuie

Conducerea Primăriei Orașului Sărmașu, titulara proiectului ”Modernizare drum de legătură în localitatea Sărmașu, între DJ 151 și limita județului Mureș”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, fără evaluarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în orașul Sărmașu, strada Părți.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare, la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se precizează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

„Constantin“, povestea lui Brâncoveanu, dincolo de mit

Distribuie Teatrul Naţional Târgu Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“ anunţă o nouă reprezentaţie a spectacolului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.