Ziua Poliției sărbătorită la Ibănești Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Ziua Poliției sărbătorită la Ibănești

Poliţiştii de la Secția 8 Poliție Rurală Petelea s-au aflat sâmbătă, 25 martie, pe raza localității Ibănești, unde a fost prezentată tehnica şi dotarea Poliţiei.

Activitatea a fost organizată de Ziua Poliției Române, pentru a celebra cei 201 ani împliniți de la înființarea Poliției Române.

”Zeci de copii au ales să viziteze standurile poliţiştilor, aceștia răspunzând curiozităților celor mici. Micuții au avut ocazia nu numai să ”testeze” mijloacele tehnice din dotarea poliției, ci și să îmbrace pentru prima dată uniforma legii, devenind astfel polițiști pentru o zi. Colegii au mai purtat discuții legate despre cât de frumoasă, dar și solicitantă este această meserie și că, pentru a practica această profesie, trebuie să existe, în primul rând, pasiune și dăruire. Și pentru că au fost foarte interactivi, ”micii polițiști” au fost recompensați, de către colegi, cu câte un pachețel cu dulciuri. Pentru copilași, a fost o zi de neuitat, plină de emoții și entuziasm, iar pentru noi, o zi în care am fost bucuroși că am reușit să ii facem atât de fericiți”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția / Foto: IPJ Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE