S-a stins din viață o cunoscută jurnalistă din Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 11221 Vizualizări

S-a stins din viață o cunoscută jurnalistă din Târgu Mureș

Scriitoarea și jurnalista Mariana Cristescu, șefa secției Cultură din cadrul cotidianului târgumureșean ”Cuvântul Liber” s-a stins din viață miercuri, 5 aprilie.

Tragicul anunț a fost făcut joi, 6 aprilie, de scriitorul Al. Florin Țene.

”A urcat la cer pe raza de lumină a lui IIsus scriitoarea Mariana Cristescu. În urmă cu 12 ore a decedat scriitoarea Mariana Cristescu șef secție Cultură la ziarul Cuvântul Liber din Târgu Mureș, fostă președintă a Filialei Mureș a UZPR. Mariana Cristescu s-a născută în București, este autoare a mai multor cărți de critică literară, reportaje și cronici muzicale, a fost membră a Ligii Scriitorilor. A scris o impresionantă carte despre scriitorii Titina Nica Țene și Al. Florin Țene. din Cluj-Napoca. Dumnezeu să o odihnească. Comitetul Director al Ligii Scriitorilor Români”, a scris, pe pagina sa de Facebook, scriitorul Al. Florin Țene.

”Distinsa Doamnă a ,,Cuvântului scris și sacru rostit” MARIANA CRISTESCU a plecat către stele, să se alăture echipei care a slujit cuvântul scris în sacralitatea rostirii lui! Lumina să te însoțească, așa cum ai luminat presa scrisă, pe care ai slujit-o o viață întreagă! Somnul să-ți fie binecuvântat și numele venerat! Condoleanțe familiei! Dumnezeu/ Jehova să te ierte! Veșnică pomenire, Mariana Cristescu !”, a scris în aceeași zi, tot pe Facebook, actorul Rudy Moca.

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE