”Ziua Freineticilor”, la Reghin Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 337 Vizualizări

”Ziua Freineticilor”, la Reghin

”Ziua Freineticilor” a devenit momentul de maximă bucurie pentru clasele Freinet din cadrul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ceușianu” din municipiul Reghin, eveniment care în acest an ajunge la frumoasa cifră de 23. Așadar, vineri, 12 iunie, în curtea inimoasei școli de pe strada Vânătorilor din Reghin, ”Casa freineticilor reghineni” cum mai este ea cunoscută, va avea loc ediția cu numărul 23 a tradiționalei deja sărbători ”Ziua Freineticilor”, prilej de bucurie pentru cele trei clase Freinet din cadrul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ceușianu” din Reghin.

„Marcăm cu mare bucurie cea de a 23-a ediție a Zilei Freineticilor, vineri, 12 mai. În intervalul 8.00 – 12.00, vom avea un moment dedicat nouă, freneiticilor plin creativitate, dramatizare, exprimare liberă, sport și bineînțeles mame cu bufet suedez, cu tot felul de bunătățiuri clasice mereu pe gustul copiilor noștri cei veseli și educați. Vor fi prezente cele trei clase Freinet, o clasă 0 și alte două clase a 2-a. Este cel mai de suflet eveniment din an pentru clasele freinet care are loc anual în jurul datei de 10 mai. Anul acesta s-a nimerit să fie pe 12, fapt care nu va schimba deloc datele problemei, respectiv distracție și multă voie bună”, a declarat prof. înv. primar Smaranda Pușcaș, părintele fondator al învățământului Freinet la Reghin.

Sărbătoarea Freineticilor, pe lângă energie, veselie și chef de petrecere cât cuprinde, va avea parte și de câțiva invitați mai mult decât speciali care vor întregi starea de bucurie a freineticilor. „Vom avea parte și de invitați speciali la sărbătoarea noastră a freineticilor, Trupa Blaga Rocks! de la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, și elevii din clasele a VII-a din cadrul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ceușianu, fostele clase freinet care vor prezenta un moment de teatru și Alesia Friciu care va susține un recital de muzică ușoară. Momentul special va fi prezența lui Dody G. care va susține alături de fiul său, elev în clasa Freinet, un recital rock”, a precizat Smaranda Pușcaș.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE