”Vulturii” din Sovata, medalii la Campionatul Național de Taekwondo Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

”Vulturii” din Sovata, medalii la Campionatul Național de Taekwondo

În perioada 20-21 mai, la Iași s-a desfășurat Campionatul Național al Federației Române de Taekwondo, eveniment la care au participat și sportivii de la ACS ”Vulturii” din Sovata.

Sportivii mureșeni s-au întors acasă cu un total de zece medalii, dintre care patru de aur, cinci de argint și una de bronz. Astfel, au cucerit medalii de aur următorii sportivi: Toth Zalan (Speed-kick/lovitură în viteză, copii 8-9), Dosa Benedek (Poomsae/exerciții de forme, cadeți), Claudiu-Matei Turdean (Kyokpa/spargere, seniori) și Claudiu-Matei Turdean (Teuksu Kisul/tehnici speciale, seniori).

Cele cinci medalii de argint au fost adjudecate de: Teodora-Maria Man (Kyorugi/luptă, copii 10-11), Teodora-Maria Man (Speed-kick/lovitură în viteză, copii 10-11), Toth Zalan (Kyorugi/luptă, copii 8-9), Dragoș-Adrian Bogdan (Kyorugi/luptă, cadeți) și Mate Miklos (Poomsae/exerciții de forme, master).

Singura medalie de bronz a fost câștigată de Dosa Benedek (Teuksu Kisul/tehnici speciale, cadeți).

”Echipa noastră a fost pregătită și însoțită de antrenorul Máté Miklós – 5 DAN, în munca lui fiind ajutat de Kiss István – 2 DAN”, au transmis reprezentanții clubului ACS ”Vulturii” Sovata.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE