Programul „Weekend cultural la UMFST” continuă Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Programul „Weekend cultural la UMFST” continuă

În cadrul seriei de evenimente „Weekend cultural la UMFST”, Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti organizează sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.00, și duminică, 18 iunie, de la ora 19.00, spectacolul „O noapte furtunoasă”.
Spectacolul va fi prezentat publicului din Târgu Mureș în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret Ariel din Târgu Mureș, de pe strada Poligrafiei nr. 4, iar din distribuție fac parte: Mihai Gheorghe, Augustin Kremser, David Mandache, Ivan Sebastian, Ștefan Luncanu, Maria Lungu, Andreea Gîrbea, Horațiu Furnică, Șerban Lazarovici, Georgiana Ionescu.


Proiectul este coordonat de conf. univ. dr. Marius Gîlea și drd. Vlad Galer, scenografia este semnată de Mara Bădică, înregistrarea, editarea vocilor și afișul aparține lui Sebastian Ivan IVA, responsabilă de lumini este Ruxandra Ilie și de Sound & Light Design Monica Similea.
”Accesul publicului la cele două spectacole este liber, în limita locurilor disponibile. În acest spectacol se folosește efect stroboscopic. Programul „Weekend cultural la UMFST” este parte a proiectului „Arta ocupă orașul” realizat în baza parteneriatului dintre Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și Universitatea Națională de Muzică din București. Proiectul cultural comun al celor trei universități pune Târgu Mureșul pe harta evenimentelor culturale universitare de excepție, în care arta, sub diversele ei forme de exprimare, va fi redescoperită”, a informat Compartimentul Relații Publice al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE