Parc fotovoltaic de 4,9 megawați în pregătire la Iernut Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 861 Vizualizări

Parc fotovoltaic de 4,9 megawați în pregătire la Iernut

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul ”Construire parc fotovoltaic, împrejmuire teren și lucrări de conectare la sistemul energetic național”, propus a fi amplasat în orașul Iernut, pe un teren extravilan, identificat prin Extras C.F. nr. 55585/Iernut, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 13 iunie 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății ML&MV Green Energy SRL Târgu Mureș și constă în amplasarea în zona de extravilan a oraşului Iernut a unei centrale electrice fotovoltaice, împreună cu parcul fotovoltaic aferent, cu funcţiunea de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

”Centrala și parcul fotovoltaic vor avea o capacitate de circa 4,9 megawați și putere consumată de 9 kilowați și va avea un punct de cuplare la rețeaua de medie tensiune a operatorului rețelei electrice din zonă”, informează sursa citată.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE