FOTO: Iată și vacanța la Iernut! Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

FOTO: Iată și vacanța la Iernut!

Un an școlar plin de evenimente și emoții s-a încheiat. Curțile școlilor s-au umplut de copii frumoși, baloane, muzică, profesori relaxați acum, după nenumăratele peripeții din anul școlar 2022- 2023, părinți și bunici încântați să își vadă odraslele pe podium, alături de colegi, zâmbete și multă gălăgie.

Primarul orașului, Ioan Nicoară, împreună cu directorii Școlii Gimnaziale Iernut, Horațiu Moldovan și Jozsef Fodor, au deschis festivitățile dorindu-le tuturor, elevi și dascăli, o vacanță frumoasă.
Fiecare clasă a defilat în culorile alese iar cei din clasele a IV-a au încheiat evenimentul eliberând spre cer zeci de baloane colorate. Ultimul balon a părăsit curtea școlii cu oarecare întârziere deoarece, legat de degetul unui băiat, încăpățânatul nu a mai vrut să plece până când nu a venit cineva cu o foarfecă, spre amuzamentul celor prezenți.
Timp de peste 40 de ani, doamna învățătoare Maria Precup a educat multe generații de copii. A investit muncă, timp și sentimente pentru ca cei îndrumați de dânsa să îți poată împlini visele. Și majoritatea au reușit! Anul acesta a fost ultimul pe care l-a petrecut în sala de clasă, ajungând la vârsta de pensionare așa că ne alăturăm colectivului de profesori și îi dorim și noi să se recreeze, să se odihnească, să aibă timp de hobby-urile sale.
După o carieră plină de succese, îi dorim o pensie la fel de reușită!
O vacanță așa cum v-o doriți, copii și cadre didactice!

Dana GURGHIAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE