Îngerul meu, Gabriel la Librăria UMFST Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Îngerul meu, Gabriel la Librăria UMFST

Cartea bestseller Îngerul meu, Gabriel – Ghid de vindecare a suferinţelor determinate de despărţiri, autor Maria-Dorina Matiş, prefaţa Dumitru-Constantin Dulcan, se găseşte acum la Librăria Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş.

 „Vindecarea în urma unei despărţiri pare dificilă? Eu am găsit o cale ca totul să fie mai ușor. „Îngerul meu, Gabriel – Ghid de vindecare a suferinţelor determinate de despărţiri” este o carte revoluţionară bazată pe iertare. Vă ajută să vă regăsiți, să vă redescoperiţi stima de sine şi potenţialul interior, fiind o cale eficientă spre vindecare sufletească şi o viaţă împlinită. Misiunea mea este să vă ajut să priviţi viaţa dintr-o perspectivă pozitivă, să trăiţi viaţa plenar, în bucurie şi fericire, exact aşa cum vă doriţi. Îmi propun să vă ajut să descoperiţi că fericirea vine din interiorul dumneavoastră şi că nimic din mediul exterior nu vă poate afecta, dacă nu îi permiteţi. Aşadar, vă ofer o metodă extrem de eficientă de vindecare a suferinţelor generate de separare, fie din iubire, fie în urma decesului cuiva drag. Alăturați-vă astfel personajelor din cartea „Îngerul meu, Gabriel” care au preluat controlul asupra vieţii lor, asupra fericirii şi sănătății lor, beneficiind de experienţa mea de hipnoterapeut”, spune autoarea.

Profesor doctor Dumitru-Constantin Dulcan arată în prefaţa cărţii următoarele: „Maria-Dorina Matiş a scris nu doar un ghid psihologic de alinare a suferinţei creată de o despărţire dintr-o relaţie afectivă de iubire, ci şi un adevărat roman psihologic cu adânci implicaţii în existenţa vieţii umane.

Este o carte de performanţă, scrisă cu talent, cu un spirit permanent atent la nuanţe, la informarea lectorilor săi – de real ajutor îndeosebi celor tineri, dar nu numai, având şi o certă valoare de manual de psihologie. Este o carte plină de exemple din care se pot reţine reale lecţii de înţelepciune”.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE