Muresul Imobiliar – Lavandei Residence aproape de finalizare Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1563 Vizualizări

Muresul Imobiliar – Lavandei Residence aproape de finalizare

Lavandei Residence este un ansamblu rezidențial modern și spațios aflat la intrarea în Livezeni. Complexul este compus din 3 blocuri de apartamente, 20 de case și spații comerciale.
Apartamente din Lavandei Residence sunt cu 1,2 și 3 camere, cu suprafețe utile cuprinse între 40 și 95 mp, la care se adaugă suprafețele teraselor. Este un proiect care se deosebește de celelalte proiecte din zonă, prin suprafețele generoase utile, suprafețe ample la terase și spații mari vitrate, pentru multă lumina naturală. În timp ce în majoritatea ansamblurilor apartamentele cu 2 camere nu depășesc 55/56 mp suprafață utilă, în Lavandei Residence apartamentele cu 2 camere au suprafața utilă 65/67 m2.
Pentru confortul termic al locatarilor dezvoltatorul a proiectat ziduri exterioare din cărămidă Porotherm, grosime de 30cm, la care se adaugă termoizolația de 10cm. Așadar se obține un zid cu o grosime de 40 cm, care împreună cu geamurile termopan cu 6 camere și 3 straturi de sticlă oferă o izolare termică și fonică de top.
Un al atu al anasamblului este oferit de locurile de parcare subterane, care la blocurile 80 și 82 sunt numeric egale cu numărul de apartamente, la care se mai adaugă și locurile de parcare exterioare. Din acest punct de vedere, în zona Târgu-Mureșului, Lavandei Residence este, probabil, unicat.
În octombrie 2022 a fost predat locatarilor Blocul nr 78, scara A și B (Blocul 1 din proiect) care este integral vândut și deja aproximativ 60% dintre proprietari s-au și mutat în locuințe.
La finalul lunii iunie se va face recepția la Blocul nr 80, scara A și B (Blocul nr. 2 din proiect) care este finalizat în proportie de 95%.
Blocul 82 scara A si B ( bloc nr. 3 din proiect) se află în execuție la partea de structură, cu termen de finalizare în primăvara anului viitor.
Gradul de ocupare în momentul de față este de aproximativ 70% din tot ansamblul, cu mențiunea că apartamentele cu 1 cameră sunt deja toate contractate, în toate cele 3 blocuri.
Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0741.235.335 sau pe http://www.lavandei.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE