Tânăr depistat cu substanțe interzise asupra sa, într-un cartier rezidențial din municipiu Justitie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1974 Vizualizări

Tânăr depistat cu substanțe interzise asupra sa, într-un cartier rezidențial din municipiu

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș au depistat joi, 10 august, în municipiul Târgu-Mureș, un tânăr care avea asupra sa mai multe pliculețe care conțineau substanțe interzise. Tânărul, care a devenit agitat la vederea autospecialei, a fost oprit și legitimat de membrii echipajului care patrula în zonă. În urma controlului, asupra sa au fost găsite două pliculețe cu un conținut vegetal suspect.

Autoritățile competente au confiscat cele două plicuri și au întocmit actele pentru sesizare penală, urmând ca tânărul în cauză să fie predat instituțiilor abilitate pentru a se continua cercetările.

Echipajul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, aflat în patrulare în zona cartierului Belvedere, a observat un tânăr care a devenit suspect prin comportamentul său la vederea autospecialei. Încerca să evite întâlnirea cu jandarmii, așa că a fost oprit și legitimat de membrii echipajului. În urma controlului corporal, jandarmii au găsit ceea ce bărbatul încerca să ascundă: două pliculețe cu o substanță vegetală de culoare verde, posibil a avea efecte psihoactive. Întrebat despre substanță, a declarat că e pentru consumul propriu.
Drept urmare, jandarmii au întocmit actele de sesizare penală, au confiscat pliculețele și le-au predat instituțiilor abilitate pentru continuarea cercetărilor
”, au declarat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș.

Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE