Ilie Frandăș a trecut la cele veșnice! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4423 Vizualizări

Ilie Frandăș a trecut la cele veșnice!

În cursul zilei de miercuri, 16 august 2023, omul de cultură reghinean Ilie Frandăș a trecut la cele veșnice la vârsta de 71 ani.

Printre cei care au deplâns dispariția prematură a lui Ilie Frandăș se numără colegii din cadrul postului de televiziune Ardeal TV.

„Astăzi ne luăm rămas bun de la mentorul nostru în lumea tradițiilor și a folclorului, Ilie Frandăș. Colegul nostru, dar înainte de toate, prietenul nostru drag, va fi mereu parte din familia Ardeal TV, chiar dacă începând de azi înainte va veghea asupra noastră din grădina Raiului. Îți mulțumim, dragă Ilie, pentru toate câte ne-ai învățat, pentru felul în care ne-ai arătat cât de minunată e lumea din jurul nostru. Odihnă veșnică!”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Ardeal TV.

La rândul său, primarul municipiului Reghin, Márk Endre a deplâns dispariția prea devreme a celui care a fost Ilie Frandăș.

„Cu multă tristeţe, cu profund respect şi adâncă recunoştinţă ne luăm rămas bun de la Ilie  Frandăș, prietenul și colegul nostru. A fost iubit și respectat de către reghineni, mentor și model pentru toți iubitorii de cultură. Condoleanţe familiei îndoliate. Drum lin!”, a transmis primarul Márk Endre.

Echipa cotidianului Zi de Zi transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE