Noaptea la Castel, 2 septembrie 2023 – Noaptea Muzeelor la Sate, Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 416 Vizualizări

Noaptea la Castel, 2 septembrie 2023 – Noaptea Muzeelor la Sate, Mureș

Noaptea la Castel este un eveniment marca Noaptea Muzeelor la Sate și va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2023, în intervalul orar 15:00-23:00, în ambianța magică a Castelului Rákóczi-Bornemisza din Gurghiu, județul Mureș. Program în limba română. Intrarea este liberă.

Program

15:00:  Arta și patrimoniul local – atelier de cianotipie pentru copii (7-12 ani), cu Bianca Bărbieru de la Loe’s Garden.

Atelierul de cianotipie pentru copii îmbină arta, natura și istoria, având ca scop introducerea participanților în fascinanta tehnică fotografică alternativă, și dezvăluirea valorii parcului dendrologic local și a castelului din comunitatea lor.

17:00:  Discuții despre viitorul patrimoniului de la Gurghiu

Organizatorii invită participanții interesați la un dialog deschis despre patrimoniul local și noi modalități de valorificare a acestuia în beneficiul comunității.

20:00 Cinema în curtea Castelului Rákóczi-Bornemisza – Proiecția filmului R.M.N. de Cristian Mungiu, 2022 | 126min, România, dramă (AP-12) | Distribuitor: Voodoo Films

R.M.N. spune o poveste despre resorturile profunde ale comportamentului uman în fața realităților care îl surprind, despre relația cu celălalt și despre felul în care ne raportăm astăzi la un viitor neliniștitor.

Organizator național Noaptea Muzeelor la Sate:

Rețeaua Națională a Muzeelor din România

Organizator local:

Asociația Unda Verde

Parteneri:

Muzeul Județean Mureș, Asociația K’arte, Cașva Hospitality SRL, Atelier Undaverde SRL, Loe’s Garden, Kalmia Decor, Nest, Bucinmob.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE