”Ajungem mari” recrutează voluntari din județul Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 891 Vizualizări

”Ajungem mari” recrutează voluntari din județul Mureș

Programul național „Ajungem mari”, care susține educația sufletelor juvenile provenite din medii defavorizate, organizează o nouă campanie de recrutare a unui număr de 30 de voluntari în Târgu Mureș, Sântana de Mureș, Reghin, Sâncraiu de Mureș, Sighișoara și Ceuaș, care să ofere ajutor unui număr de 200 copii înscriși în sistemul de protecție al județului Mureș. 

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina oficială a programului național „Ajungem mari”, voluntarii „ar urma să-și petreacă în format fizic doar trei ore pe săptămână cu copiii, până în iunie 2024, oferindu-le ajutor la teme, meditații, șansa la o viață normală și în viitor. Potrivit programului Ajungem mari, copiii au nevoie de pregătire școlară, consiliere vocațională, excursii, și mai presus de orice, de un prieten”.

Vârsta minimă de înscriere în cadrul acestui voluntariat este de 16 ani, fără limită superioară impusă. Doritorii pot aplica la acest voluntariat până în data de 1 octombrie, accesând link-ul următor: https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/.

„Voluntarii vor trece printr-un un proces inițial de selecție și pregătire necesar pentru toți cei care ajung să lucreze cu copiii instituționalizați. Nu se dau teste de cultură generală, dar sunt etape menite să ajute în procesul de selecție a oamenilor potriviți, care înțeleg angajamentul și sunt deciși să le fie alături copiilor pe termen lung. La finalul modului, voluntarii pot alege să continue munca alături de copiii instituționalizați”, au mai precizat organizatorii în cadrul aceleași surse.

Mai multe informații privind proiectele și campaniile instituite de către această organizație, regăsiți pe adresa web www.ajungemmari.ro.

Mădălina ROHAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE