Armă artizanală confiscată de la un mureșean Sărmașu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 615 Vizualizări

Armă artizanală confiscată de la un mureșean

Polițiștii mureșeni au identificat în cursul nopții o armă confecționată artizanal și mai multe cartușe improvizate, la locuința unui bărbat de 59 de ani, din localitatea Vișinelu. Ulterior, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară.

În fapt, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați pentru a interveni la un posibil caz de incendiere a unui autovehicul, în localitatea anterior indicată.

”Focul a fost lichidat anterior intervenției echipajelor de specialitate, de către proprietarul autovehiculului, cu ajutorul unui extinctor. Din verificările primare efectuate la fața locului, precum și din informațiile furnizate, a reieșit faptul că focul ar fi fost provocat de o persoană, în mod intenționat, respectiv un localnic, în vârstă de 59 de ani. Polițiștii au identificat persoana în cauză, iar la locuința acesteia a fost găsită o armă confecționată artizanal și mai multe cartușe improvizate. Acestea au fost ridicate și predate polițiștilor de profil, în vederea continuării cercetărilor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

De asemenea, în cursul zilei de marți, 5 septembrie, polițiștii Seviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat trei percheziții domiciliare, ocazie cu care a fost identificat un butoiaș de pistol (magazia pentru muniție) și un tub cartuș pentru muniție lisă, percutat.

”Atât perchezițiile, cât și activitățile operative au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Biroului pentru Protecția Animalelor, Poliției orașului Sărmașu și Serviciului Criminalistic. Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, a informat sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE