Sportivi de la CSU Târgu Mureș, pe podium la Pro Nutrition Grand Prix Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 341 Vizualizări

Sportivi de la CSU Târgu Mureș, pe podium la Pro Nutrition Grand Prix

Cei mai buni sportivi din țară și din străinătate la bodybuilding și fitness și-au dat întâlnire la sfârșitul săptămânii trecute la cea de-a XV-a ediție Pro Nutrition Grand Prix, competiție care a avut loc la Sala Sporturilor din Dej.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Universitar (CSU) din Târgu Mureș, Sergiu Istvan este marele câștigător al categoriei Men’s Phisique la Pro Nutrition Grand Prix 2023.

Sergiu Istvan și-a adjudecat medalia de aur în proba Men’s Phisique +182 centimetri, ca mai apoi să devină învingător la Open Men’s Phisique, printre câștigătorii celorlalte subcategorii (174 centimetri, 178 centimetri, 182 centimetri, +182 centimetri).

În ultima zi a competiției internaționale de la Dej, a fost rândul sportivelor Paula Frandeș, Denisa Mera și Izabella Demény să urce pe scenă la categoria Bikini Fitness.

Potrivit aceleiași surse, Paula Frandeș a luat medalia de aur la categoria Fitness Bikini + 166 centimetri. Izabella Demény a obținut și ea medalia de aur tot la categoria Fitness Bikini – 160 centimetri. Denisa Mera a urcat pe podium și s-a clasat pe locul III la aceeași categorie Fitness Bikini – 160 centimetri.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE