Mureșeanul Kodok Márton, speaker Google Developer Experts Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Mureșeanul Kodok Márton, speaker Google Developer Experts

Kodok Márton, Senior Software Arhitect în cadrul compeniei mureșene REEA, s-a întors recent de la conferința Google Cloud Next’23 din San Francisco (SUA), unde a fost invitat grație activității sale excepționale, recunoscute prin includerea în comunitatea Google Developer Experts.
Pornind de la un proiect personal, Kodok Márton a vorbit participanților despre folosirea produselor Google Cloud (BigQuery Remote Functions, Places API, Geocode API și Looker Studio).

”Mai exact, folosind tool-urile Google Cloud și câteva petiții către Ministerului Energiei, Márton a reușit să transforme un document obținut prin petiționare, de la Guvern, într-o hartă interactivă cu toate stațiile de încărcare destinate mașinilor electrice care vor fi instalate pe teritoriul României prin programul Electric Up”, au informat reprezentanții companiei REEA.

Potrivit sursei citate, Kodok Márton este membru Google Developer Experts (GDE) din 2016, iar de atunci a fost acceptat invitat constant ca speaker la zeci de conferințe internaționale din întreaga lume, unde prezinta ultimele technologii Cloud si Machine Learning folosite la proiectele dezvoltate de REEA.

”GDE este o comunitate profesională de aproximativ 800 de programatori seniori din întreaga lume, a căror excelență este recunoscută de Google. Ei provin din medii diferite, însă îi leagă profesionalismul, pasiunea pentru tool-urile de programare oferite de Google și deschiderea de a împărtășii din ideile, proiectele și cunoștințele acumulate”, au mai menționat reprezentanții companiei REEA.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE