Femeia de afaceri – ce elemente distinctive ar trebui să fie amintite în stilul office. Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

Femeia de afaceri – ce elemente distinctive ar trebui să fie amintite în stilul office.

Femeia de afaceri este puternică, încrezătoare, își cunoaşte calitățile şi știe să se exprime prin vestimentaţie. Hainele, pantofii şi accesoriile sunt elemente care o ajută să se pună în valoare. Ținuta femeii de afaceri funcționează asemeni unei cărți de vizită, de aceea toate piesele sunt selectate cu mare atenție. Ești o super femeie sau te numeri printre tinerele care încearcă să aibă succes în lumea dură a business-ului? Nu ești singură! Pentru că alegerea hainelor pentru ţinutele office poate fi o provocare, ne-am propus să descoperim în rândurile următoare câteva aspecte importante despre acest stil, dar şi care sunt elementele distinctive ale unei ținute de afaceri.

Ce elemente distinctive ar trebui să fie amintite în stilul femeii de afaceri?

Ţinutele femeii de afaceri vorbesc de la sine. Sunt elegante, rafinate și sunt mereu impecabile.    Există câteva elemente distinctive care diferențiază outfiturile acestui stil de altele. Acestea detalii sunt menite să ofere o imagine profesională, puternică și respectuoasă, care să corespundă unui mediu exigent de lucru. Iată câteva dintre aceste elemente distinctive:

  • paletă de culori neutră sau sobră, ţinutele femeilor de afaceri se bazează de obicei pe o paletă de culori neutră, cum ar fi negru, gri, albastru închis, maro și bej. Aceste culori transmit o imagine profesională și serioasă. Pot fi incluse cardigane ori sacouri cu croieli moderne, aceste piese pot asigura un plus din punct de vedere estetic. Dacă eşti în căutarea celor mai potrivite piese sau doreşti idei de stil, poţi vedea mai multe pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pulovere-si-cardigane.
  • minimalism sau imprimeuri discrete, în linii generale, outfiturile trebuie construite cu articole vestimentare cu design minimalist.  Când sunt folosite imprimeuri, acestea trebuie să fie discrete și elegante. Dungile subțiri și culorile subtile  sunt opțiuni potrivite.
  • accesoriile simple și elegante sunt apreciate în stilul office, sunt acele elemente care oferă femeii de afaceri aerul feminin, dar profesional. Cerceii simpli, curelele negre sau ceasul cu brățară din piele pot completa perfect outfiturile profesionale. Dacă ești în căutare de accesorii, descoperă oferta ANSWEAR, vei găsi elemente perfecte pentru ţinute impecabile. Odată ajunsă pe pagina poţi analiza şi oferta de paltoane pe answear.ro, şi aceste piese sunt distinctive şi pun în valoare femeile puternice. 

Still office  – care sunt elementele reprezentative unei ţinute de afaceri?

Construirea unei ținute de afaceri depinde în mare măsură de cerințele specifice ale mediului de lucru și de codul vestimentar impus de companie. Cu toate acestea, iată câțiva pași generali pe care îi poți urma pentru a crea o ținută care impresionează.

Alege haine de calitate, acesta este punctul de plecare. Investește în articole vestimentare realizate din materiale premium, preferabil realizate de branduri cunoscute, care arată bine și sunt confortabile. Aşa vei arăta colegilor şi partenerilor că eşti cunoscătoare şi ai aşteptări înalte.

Alege stilul potrivit potrivit contextului – întâlnire cu partenerii, şedinţa de lucru, etc. Stilul ţinutei abordate ar trebui să se potrivească contextului de lucru și statutului. În general, costumele, sacourile, bluzele, fustele sau pantalonii eleganți sunt opțiuni potrivite pentru mediul office, iar aceste piese corect accesorizate pot oferi un aer șic.

Alege haine care ţi se potrivesc perfect!  Dacă articolele alese sunt prea largi sau prea strâmte, pot crea o impresie negativă. Poți apela și la consilier personal pentru a-ți găsi compleuri, bluze, pantaloni sau fuste și accesorii reprezentative. Ca piese de final pentru sezonul de tranziţie poţi descoperi elementele perfecte analizând oferta de paltoane pe answear.ro.

Pantofii sunt cei care desăvârşesc orice ţinută de afaceri perfect realizată. În funcție de codul vestimentar, poți opta pentru pantofi cu toc sau pantofi eleganți fără toc. Stiletto negrii, maro și nude rămân cele mai sigure alegeri, dacă îţi doreşti să faci impresie.  

În final ţine minte că este important să adaptezi aceste recomandări la context.  Alege hainele care te fac să te simți bine și încrezătoare în rolul tău profesional.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE