„Mozart – Fericit alături de tine”, spectacol la Palatul Culturii Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

„Mozart – Fericit alături de tine”, spectacol la Palatul Culturii Târgu Mureș

Ansamblul The Journey revine la Târgu Mureș cu un spectacol intitulat „Mozart – Fericit alături de tine”, care îmbină interpretarea clasică vocală cu muzica de pian și baletul contemporan.

„Primăria Municipiului Târgu Mureș vă invită la acest spectacol susținut de The Journey, un grup de artiști de talie mondială. Reprezentația va avea loc în data de 15 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Palatului Culturii. Coregrafia este bogată în emoții și interpretări ce abordează temele vieții, dragostei și morții, în particular tema vieții de apoi”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Potrivit aceleiași surse, intrarea este gratuită, dar este necesară rezervarea prealabilă a locurilor. Pentru rezervări vă puteți adresa la casieria Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 9.00 – 15.30, sau sâmbătă și duminică între orele 9.00 – 14.00.

Rezervările se pot face și telefonic la numărul 0365-451.034, în intervalul orar specificat. Artiștii componenți ai trupei sunt următorii: Juliane Banse – soprană, Alexander Krichel – pianist, Simon István – balerin și dansator născut în Târgu Mureș și Andreas Heise – coregraf.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE