„Ziua Recoltei” marcată la o grădiniță din Târgu Mureș Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 549 Vizualizări

„Ziua Recoltei” marcată la o grădiniță din Târgu Mureș

Grădiniția cu program prelungit „Dumbrava minunată” din Târgu Mureș a organizat joi, 19 octombrie, „Ziua Recoltei”, un eveniment cu și despre preșcolari.

Culorile vii ale toamnei și bostanii reprezentanți ai anotimpului se zăreau încă de la intrarea în curtea grădiniței, unde erau expuse și creațiile celor mici. Părinții, bunicii și aparținătorii copiilor au venit în număr mare, așteptând ca cei mici să îmbucure prin prezența lor.

Până la ieșirea copiilor din grădiniță, invitații și părinții au fost întâmpinați de director prof. Dan-Viorel Velichea, prof. coordonator Aura-Cristina Rusu, inspector școlar pentru educație timpurie, limba română, prof. Maria Ramona Gros și inspector școlar pentru educație timpurie, limba maghiară, prof. Kovács Júlia.

Dragi, părinți, dragi copii și preșcolari, vă mulțumim că sunteți alături de noi la Ziua Recoltei. An de an ne adunăm pentru a aduce cele mai bune bucate și pentru a crea o activitate frumoasă alături de colegele mele”, a declarat directorul instituției.

Astăzi este despre ei și despre dumneavoastră. Ne bucurăm împreună și văd asta pe chipurile voastre. Cred că fotografiile ar trebui făcute invers, pentru a vă vedea reacțiile și zâmbetele”, a adăugat Ramona Gros.

Vreau să vă spun că este a XIV-a ediție a acestui eveniment despre toamnă, care este cel mai bogat anotimp. V-am pregătit delicii și multe surprize, mai ales pentru cei mici”, a precizat Cristina Rusu.

Imediat după ce curtea a fost colorată de preșcolari, au și început activitățile, cei mici fiind fericiți și emoționați la vederea părinților și celor apropiați. Mănuțele erau imediat ridicate, iar brațele părinților erau deschise și pregătite pentru ca cei mici să le sară în brațe.

Astfel, cântecul, jocul și voia bună au fost sărbătorite împreună, alături de cadrele didactice printre culorile și decorul vibrant de toamnă.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE