Complex de case de vacanță construit într-o localitate turistică mureșeană Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3758 Vizualizări

Complex de case de vacanță construit într-o localitate turistică mureșeană

Agenția pentru Protecția Mediului Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire complex case de vacanță, amenajări exterioare și împrejmuire, branșamente utilități”, propus a fi amplasat în localitatea Câmpu Cetății fără număr, comuna Eremitu, titular Goldring SA Târgu Mureș.

Potrivit Memoriului de prezentare, document întocmit de către dr. bio. Raluca Varga și dr. ing. Ecaterina-Sînziana Pauliuc, proiectul presupune construirea unei unui ansamblu de 24 de case ”într-o zonă de dezvoltare durabilă și cu un puternic potențial turistic.”

”Prin prezentul proiect se propune realizarea unui ansamblu de 24 de case cu parter și mansardă realizate pe două tipologii, o tipologie ce va avea suprafața utilă de 90 de metri pătrați și cealaltă tipologie de 120 de metri pătrați. Se propune un ciubăr la un grup de trei case, un loc pentru grătar la fiecare casă, integrat în terasă. Livingul va avea șemineu în fiecare casă și va avea suprafețe vitrate generoase. Finisajul exterior va fi din piatră și lemn. Se va propune o promenadă de alergare pe lângă pârâu și realizarea unui corp central în care se va afla o cafenea, bistro cuplată cu o sală de conferință. Clădirea va fi organizată pe două niveluri, cu demisol și parter. În situația propusă se va realiza un acces pietonal și unul auto. Parcările vor fi dispuse la nivelul solului. Clădirile propuse vor avea dedicate zone pentru ciubăr, barbeque și un spațiu comun de joacă pentru copii”, se menționează în documentul făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

În același Memoriu de prezentare se precizează că timpul de execuție a proiectului va fi de 24 de luni.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE