Accesorii budget-friendly pentru casă: de la pături la covoare Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 141 Vizualizări

Accesorii budget-friendly pentru casă: de la pături la covoare

Accesoriile şi decoraţiunile pentru casa sunt obligatorii dacă îţi doreşti să creezi atmosfera de “acasă” şi să îţi pui amprenta în spaţiul în care locuieşti. Acestea se găsesc uşor în magazine sau online şi nici nu trebuie să cheltui prea mulţi bani.

Iată câteva accesorii budget-friendly pentru casa, uşor de achiziţionat şi de instalat:

Păturile pufoase

Dacă îţi doreşti un accesoriu util, atunci o pătură pufoasă este o super idee. Acestea au atât rol estetic, cât şi rol funcţional. Le poţi folosi pentru a te încălzi când urmăreşti un serial sau tragi un pui de somn, dar şi că decoraţiune pentru pat sau canapea.

Lumânările parfumate

Casa ta va mirosi minunat cu ajutorul lumânărilor parfumate. În plus, acestea sunt o variantă mult mai bună pentru sănătatea ta comparativ cu odorizantele, mai ales cele realizate din ceară naturală şi uleiuri esenţiale, cu fitil din lemn sau bumbac. Preţul lor porneşte de la câţiva lei, în funcţie de dimensiuni.

Covoarele ieftine

Covoarele ieftine sunt cea mai bună alegere dacă îţi doreşti confort şi un design modern, fără să cheltui sume mari de bani. Găseşti covoare ieftine atât online, cât şi-n magazinele de profil, mai ales dacă urmăreşti sezoanele de reduceri. Pe lângă covoare ieftine, mai poţi alege mocheta sau traverse pentru hol.

Rafturile suspendate

Dacă vrei extra spaţiu de depozitare, fără să cheltui banii pe dulapuri sau comode, poţi opta pentru rafturi suspendate. Rafturile suspendate se montează uşor şi sunt ideale pentru bucătărie, living sau chiar dormitor. În plus, preţurile lor sunt foarte accesibile.

Ramele foto

O decoraţiune uşor de inclus în orice tip de amenajare, ramele foto sunt perfecte pentru a da personalitate camerelor. Foloseşte-le pentru a avea mereu aproape cele mai dragi poze. Preţurile ramelor foto pornesc de la câţiva lei, în funcţie de dimensiuni.

Veiozele

O veioză este un super accesoriu pentru a transforma atmosfera unei camere. Lumina ambientala este perfectă pentru a citi sau a te relaxa în linişte. Poţi avea veioze în living, dormitor sau chiar în birou. Optează pentru modele care să se potrivească cu restul pieselor din casă, astfel încât să obţii un decor fără cusur.

Roletele pentru geam

Roletele pentru geam sunt cea mai bună alegere dacă vrei să controlezi uşor cantitatea de lumină dintr-o cameră, fără să cheltui sume mari de bani pe draperii sau obloane. Găseşti rolete pentru geam din materiale diverse, fie în magazinele de mobilă şi bricolaj, fie online. Le poţi utiliza atât pentru living şi dormitor, cât şi pentru bucătărie sau balcon.

Cutiile de depozitare

Un accesoriu foarte util, cutiile de depozitare te pot ajuta să păstrezi o mulţime de obiecte în ordine, fără să aglomerezi casă. Găseşti foarte uşor cutii de depozitare din materiale diverse, de la carton la velur, în tot felul de nuanţe. Aşează-le în living, pe etajere, în bibliotecă sau în dulapuri.

Tablourile canva

Dacă îţi doreşti să ai în casa imagini deosebite, care să ofere personalitate fiecărei camere, optează pentru tablouri canva. Preţurile tablourilor canva pornesc de la câteva zeci de lei. Astfel, poţi avea mai multe camere decorate cu stil, fără să cheltui sume mari de bani.

Pernele decorative

Pentru mai mult confort şi un design impecabil al casei, achiziţionează perne decorative pentru pat sau canapea. Pernele decorative sunt super accesibile, au preţuri prietenoase şi vor da culoare casei tale. În plus, sunt numai bune pentru momentele când vrei să tragi un pui de somn în timpul zilei.

Ghirlandele luminoase

Lumina este esenţială atunci când construieşti atmosfera din casa ta. Nu o neglija şi pune tot timpul accent pe surse de lumină ambientala, mai ales în dormitor sau camera de zi. Ghirlandele luminase sunt perfecte pentru a crea o atmosferă de relaxare, iar majoritatea modelelor funcţionează pe baterii, aşa că nu vei avea neapărat nevoie de o priză în apropiere.

Revistele şi cărţile

Poţi folosi revistele şi cărţile pe post de decoraţiuni. O bibliotecă colorată, rafturi cu câteva cărţi sau chiar reviste pe măsuţa de cafea, astfel de idei sunt foarte uşor de pus în practică. În plus, nu trebuie să cheltui prea mulţi bani pentru a te bucura de astfel de piese de decor.

Vazele

O vază cu flori naturale poate schimba complet atmosfera dintr-o cameră. Găseşti vaze de toate culorile şi dimensiunile, iar preţurile încep de obicei de la 10 lei. Optează pentru flori naturale ori de câte ori ai ocazia, deoarece variantele artificiale sunt de multe ori kitsch.

Plantele decorative

Un mod excelent de a avea o casă modernă şi frumos decorată este să apelezi la plante de interior. Ai o mulţime de variante din care să alegi, de la bonsai şi până la bambus sau Aloe Vera. Majoritatea acestor plante se întreţin uşor şi au preţuri foarte prietenoase.

Dacă eşti în căutarea unor accesorii accesibile şi uşor de instalat pentru casa, foloseşte lista de mai sus ca sursa de inspiraţie şi cu siguranţă nu vei da greş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE