Cum alegem mobilierul perfect pentru o locuință modernă? Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 179 Vizualizări

Cum alegem mobilierul perfect pentru o locuință modernă?

Momentul în care ajungi să amenajezi o locuință într-un stil modern poate fi una dintre cele mai mari provocări pentru oricine, inițiat sau nu în acest domeniu al amenajărilor interioare. În acest ghid vei descoperi cum să alegi mobilierul ideal pentru amenajarea unei locuințe moderne, respectiv ce piese cheie nu trebuie să lipsească din aceasta și cum să le combini pentru a crea atmosfera dorită.

Estetica modernă cere designul și culorile potrivite 

Dacă dorești să creezi o atmosferă modernă în locuința ta, este recomandat să alegi piesele de mobilier care au un design contemporan și culori care se potrivesc cu stilul preferat. 

Culorile neutre sau tonurile pastelate sunt alegeri sigure în acest sens, pentru că acestea oferă, înainte de toate, un aspect curat și modern oricărei încăperi. 

Funcționalitatea pe primul loc: mobilier versatil 

Este recomandat ca în locuința modernă pe care dorești să o amenajezi să optezi pentru acele piese care oferă un plus de flexibilitate. Investește, așadar, în mobilier versatil și modular, care să îți ofere flexibilitatea în aranjarea spațiului de care dispui. Optează pentru canapele extensibile, pentru mesele pliante sau pentru un șifonier modular și vei reuși să faci alegeri excelente care te vor ajuta să amenajezi un spațiu modern la modul ideal: plăcut din vedere estetic și funcțional la cel mai înalt nivel. 

Eleganță și comoditate cu piesele potrivite 

Nu vei adăuga numai un plus de confort cu un fotoliu living modern, ci vei reuși să transformi un simplu obiect de mobilier în punctul central de interes în designul camerei. Alege un fotoliu care are un design cu linii curate, de preferat într-o culoare accentuată. În acest fel, vei reuși să aduci un strop de personalitate în spațiul pe care dorești să îl amenajezi. 

În același timp, eleganța și comoditatea pot fi asigurate și de simpla alegere a unor perne pentru scaune, pentru că acestea nu sunt doar elemente funcționale, ci și accesorii decorative esențiale. 

Materiale de calitate pentru alegeri durabile și elegante 

Nu uita că investiția în mobilierul durabil și elegant este mai mult decât ar părea la o primă privire. Optează pentru acele piese de mobilier realizate din materiale de calitate, pentru piesele care oferă durabilitate și rezistă trecerii timpului. Pielea naturală, lemnul masiv sau materialele tehnice moderne sunt printre alegerile excelente atunci când vine vorba de mobilierul care nu numai că arată bine, dar va rezista și cu succes trecerii timpului. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE