Ținute la modă, în această iarnă Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Ținute la modă, în această iarnă

Este normal ca iarna să ne surprindă cu temperaturi scăzute sau chiar foarte scăzute. Cu toate acestea, poți alege piese vestimentare cool, fără a arăta ca și cum ai folosit tot ce ai găsit în garderobă. Pentru a putea face acest lucru, este important să ții cont de tipul tău de corp, de stilul preferat, dar și de personalitatea ta. Mai jos, găsești câteva idei și trucuri pentru outfit-uri cool în această iarnă, care să te ajute să treci cu mai multă ușurință peste această perioadă.

Haine pentru birou

Este normal să-ți dorești haine cât mai călduroase și practice, dar care, în același timp, sunt în trend. Pentru zilele în care este lapoviță sau chiar ninge, este bine să ai la îndemână o jachetă impermeabilă. În celelalte zile, poți folosi un palton negru sau în tonuri calde de bej, mai ales dacă ai întâlniri. Pe dedesubt, poți opta pentru o rochie midi, cambrata, din stofă, sau pentru un pulover-rochie. Pentru a face față frigului, adaugă o pereche de ciorapi opaci sau niște colanți termici. În plus, dacă jobul presupune să stai mult timp în picioare, alege niște cizme cu platformă sau care au tocul comod.

În timpul liber

Dacă mergi la o plimbare sau pur și simplu nu ești condiționată de un dress code, îndreaptǎ-te cǎtre o ținută casual, în care să te simți bine. Alege o jachetă cǎlduroasǎ, din puf, cǎptuşitǎ cu fleece pe interior, o pereche de jeanşi şi nişte bocanci îmblăniți. Ia în considerare lâna, pentru cǎ nu permite piciorului sä transpire și absoarbe umezeala. Mai ai nevoie de un fular colorat, din cașmir, și niște mănuși.

Party sau întâlnire romantică

În cazul în care mergi la o întâlnire romantică sau la o petrecere, lucrurile stau puțin diferit. În acest caz, se presupune că nu stai prea mult pe afară și îți permiți să îți pui pe sub o haină din blană ecologică, o rochie dintr-un material mai fluid și o pereche de botine elegante. Îți poți acoperi capul cu o pǎlǎrie sau cu o căciulă fină,  într-o culoare mai puternică. La gât, alege o eșarfă din mătase, cu imprimeuri atractive, iar pentru a-ți proteja mâinile, mizează pe niște mănuși din piele sau catifea.

Chiar dacă vorbim despre ținute pe care le folosești în sezonul rece, nu uita să le asortezi cu machiaje și coafuri pe măsură. Rujul roșu burgundy, tușul pentru pleoape negru, mascara și fardul de obraz nu ar trebui să-ți lipsească din trusa de frumusețe. În privința părului, îl poți prinde la spate, pentru un look elegant. Fie îl strângi într-un coc de balerină, pe care îl poți decora cu ace care au în capăt perle, fie într-o coadă de ponei, pe care poți să o împletești. Dacă preferi să îl lași pe spate, îl poți accesoriza cu o bentiță cu fundă. 

Urmează cele câteva idei simple și bucură-te de stil, toată iarna!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE