Anunț – Primăria Reghin Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

Anunț – Primăria Reghin

REFERITOR LA ELABORAREA PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA DOCUMENTAȚIEI DE URBANISM PUZ REGLEMENTĂRI URBANISTICE TERENURI PENTRU DEZVOLTARE ACTIVITĂȚI DE TIP INDUSTRIAL ȘI DEPOZITARE – MUNICIPIUL REGHIN, DJ 153

          Astăzi, 21.12.2023, Primarul Municipiului Reghin anunță deschiderea procedurii de transparență decizională referitoare la procesul de elaborare a PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA DOCUMENTAȚIEI DE URBANISM PUZ REGLEMENTĂRI URBANISTICE TERENURI PENTRU DEZVOLTARE ACTIVITĂȚI DE TIP INDUSTRIAL ȘI DEPOZITARE – MUNICIPIUL REGHIN, DJ 153.

Motivul elaborării acestui proiect de hotărâre îl constituie solicitarea înregistrată la sediul instituției noastre sub nr.68.927 din 20.12.2023, referitoare la documentaţia de urbanism Plan Urbanistic Zonal pentru Reglementări urbanistice terenuri pentru dezvoltare activități de tip industrial și depozitare, mun. Reghin, DJ 153, jud. Mureș și necesitatea demarării procedurii de transparență decizională. Documentația de urbanism vizează terenuri situate în intravilanul Municipiului Reghin, DJ 153, identificate în CF nr.61355 REGHIN și CF 61356 cu suprafața totală de 11.200 mp.

Documentația aferentă PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE cuprinde :

  • Referatul de aprobare nr. 68.933/20.12.2023 privind necesitatea adoptării proiectului de hotărâre propus;
  • Raportul de specialitate nr.68.974/20.12.2023;
  • Textul complet al Proiectului de hotărâre nr.330/20.12.2023;
  • Anexe:
  • Anexa nr.1-Regulament local de urbanism aferent PUZ;

Anexa nr.2-Plan de încadrare în localitate;

Anexa nr.3-Plan de încadrare în PUG;

Anexa nr.4-Plan de situație existentă;

Anexa nr.5-Plan reglementări urbanistice;

Anexa nr.6-Plan reglementări echipări edilitare.

Documentația poate fi consultată:

  • Pe pagina de internet a instituției, www.primariareghin.ro, secțiunea “Transparență decizională”, la următorul link:

https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/transparenta-decizionala/ ;

  • La sediul UAT Municipiul Reghin, P-ța Petru Maior, nr.41;

Proiectul de hotărâre se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la Centrul

de Informare al Cetățeanului din cadrul instituției;

     Propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus procedurii de transparență decizională se pot depune până la data de 12.01.2024:

  • prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției: www.primariareghin.ro, secțiunea „Transparență decizională” la linkul https://www.primariareghin.ro/fileadmin/editorimages/doc/Formulare/2022/formular Legea_52.docx, care ulterior descărcării și completării se poate transmite pe adresa de e-mail office@primariareghin.ro ;
  • ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: office@primariareghin.ro;
  • prin poștă, pe adresa  mun.Reghin, jud.Mureș, P-ța Petru Maior, nr.41 ;
  • la sediul instituției, la Centrul de Informare al Cetățeanului, situat la adresa: mun.Reghin, P-ța Petru Maior, nr.41, în timpul programului de funcționare al acestuia, respectiv:  Luni, Marți, Joi în intervalul orar: 8,00-16,00, Miercuri în intervalul orar: 8,00-18,30 și Vineri  în intervalul orar: 8,00-13,30.

          Materialele transmise vor purta mențiunea „PROPUNERI REFERITOARE LA PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA DOCUMENTAȚIEI DE URBANISM PUZ. REGLEMENTĂRI URBANISTICE TERENURI PENTRU DEZVOLTARE ACTIVITĂȚI DE TIP INDUSTRIAL ȘI DEPOZITARE – MUNICIPIUL REGHIN, DJ 153”.

     Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituției www.primariareghin.ro, secțiunea “Transparență decizională” la linkul: https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/transparenta-decizionala/.

     Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.

          Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de hotărâre, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 12.01.2024 .  

          Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următoarele date de contact: telefon: 0265/511112, interior 164, e-mail: office@primariareghin.ro, persoană de contact: Marinescu Sorina- responsabil cu societatea civilă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE