Mara Togănel, printre copiii Grădiniței Albinuța: „Zi de zi se întâmplă multe lucruri bune” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 824 Vizualizări

Mara Togănel, printre copiii Grădiniței Albinuța: „Zi de zi se întâmplă multe lucruri bune”

Miercuri, 20 decembrie, fostul prefect al județului Mureș și actual vicepreședinte al Partidului Național Liberal, Mara Togănel, a vizitat, alături de Părintele Protopop Răzvan Șulea și viceprimarul municipiului Târgu Mureș, Alexandru Gyorgy, au vizitat Grădinița Albinuța, unde au fost primiți cu brațele deschise ale celor mici și de vocile lor blânde care au cântat colinde.

Copilașii înscriși la Grădinița Albinuța din Târgu Mureș, au întâmpinat oficialitățile prin cântece specifice sărbătorilor de iarnă, lor alăturându-se și educatoarele, care au colindat alături de cei mici, impresionându-i pe vizitatori cu calmitatea și răbdarea de care dau dovadă.

La Grădinița Albinuța ne-au colindat prichindeii zglobii și simpaticele educatoare. A fost o atmosferă caldă, veselă și emoționantă. Felicitări doamnei director Alina Vlasa pentru strădanie, dedicare și perseverență. Este minunat să vedem cum o echipă inimoasă însuflețește atât de frumos această grădiniță. Alături de Părintele Protopop Răzvan Șulea am mulțumit Domnului și l-am rugat pe Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor, să îi aibă în paza lui. Zi de zi se întâmplă multe lucruri bune. Haideți să vorbim despre ele!”, a transmis prim-vicepreședinte al PNL Mureș și fostul prefect al județului Mureș, Mara Togănel.

Părintele Protopop Răzvan Șulea a sfințit camerele de joacă și odihnă ale grădiniței, binecuvântându-i pe cei mici și urându-le, cum se cuvine în această perioadă, sărbători fericite.

(L.P.)

Sursa foto: Mara Togănel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE