Programele de studii de Medicină în limba engleză ale UMFST, din Târgu Mureș și Hamburg, acreditate internațional Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 175 Vizualizări

Programele de studii de Medicină în limba engleză ale UMFST, din Târgu Mureș și Hamburg, acreditate internațional

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie ‘George Emil Palade’ din Târgu Mureş a anunţat acreditarea internaţională a programelor de studii de Medicină în limba engleză, pe care le predă la Târgu Mureş şi la extensia universităţii din Hamburg (UMCH), Germania, pentru următorii cinci ani.

„O veste bună, la sfârşit de an! Independent Agency for Accreditation and Rating (IAAR) a acordat Certificat de acreditare internaţională pentru următorii 5 ani (durata maximă), programului de studii Medicină – limba engleză din Târgu Mureş precum şi programului de studii Medicină – limba engleză din Hamburg, Germania, din cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie ‘George Emil Palade’ din Târgu Mureş. Certificarea internaţională IAAR este recunoscută de World Federation of Medical Education (WFME) şi asigură recunoaşterea diplomelor emise de universitate în toate ţările membre WFME”, a anunțat rectorul UMFST Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, pe Facebook.

IAAR este membru al European Quality Assurance Register in Higher Education (EQAR) și al European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE