A cincea ediție a Kennedy Academy for Students Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

A cincea ediție a Kennedy Academy for Students

Ambasada Statelor Unite în România, alături de American Councils for International Education, invită studenții, masteranzii și doctoranzii UMFST G.E. Palade Târgu Mureș să candideze la cea de-a cincea ediție a Kennedy Academy for Students.

Programul este structurat în jurul subiectelor de democrație, educație civică și participare activă în comunitate și va avea loc între 20-24 februarie 2024, la București.  

Acest program își propune să ofere unui număr de 15 participanți, membri ai unei organizații studențești/ONG, șansa de a învăța despre leadership și implicare civică  în sectorul ONG din România, să își îmbunătățească nivelul de comunicare în engleză și să învețe despre valori democratice pe care le vor putea folosi pentru a fi activi în sfera civică.

La sfârșitul programului, studenții vor avea șansa de a-și împărtăși noile cunoștințe cu alți studenți, colegi și profesori și de a pune în practică propriile idei prin realizarea unor proiecte civice locale în organizațiile din care provin, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanți ai UMFST.

Cei interesați se pot înscrie online până pe data de 7 ianuarie 2024, completând formularul disponibil aici:  https://forms.office.com/r/BUrKHTs8CC.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE