Caz cutremurător la Liceul Militar din Alba-Iulia: Un elev s-a aruncat în gol de la etajul 4 al internatului unității de învățământ Stiri nationale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 767 Vizualizări

Caz cutremurător la Liceul Militar din Alba-Iulia: Un elev s-a aruncat în gol de la etajul 4 al internatului unității de învățământ

Un elev în vârstă de 15 ani de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, a decedat, joi, 11 ianuarie, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 4 al internatului în care era cazat. Se presupune că adolescentul ar fi recurs la un gest extrem, de sinucidere, impoteza luând amploare după ce anchetatorii ar fi găsit inclusiv un bilet de adio scris de acesta îaintea tragicului eveniment.

Incidentul care a marcat întreg județul Alba, și nu numai, s-a petrecut la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia în data de 11 ianuarie. Un tânăr, în vârstă de doar 15 ani, care era elev la liceul anterior menționat, a fost găsit pe pavajul curții interioare a instituției de învățământ. După ce oamenii care i-au descoperit trupul inert au sunat la 112, la fața locului s-au deplasat mai mulți paramedici care au încercat să îl resusciteze, însă fără vreun răspuns vital din partea băiatului au fost nevoiți să declare decesul.

A lăsat un bilet de adio în camera sa

Potrivit jurnaliștilor din presa locală, elevul a fost chiar în acea zi prezent la apelul de dimineață, îmbrăcat în uniforma militară, fără să dea vreun semn anormal. Ulterior, după ce a revenit în camera internatului, acesta s-a schimbat în haine civile și a fost găsit, la puțin timp, pe pavajul curții interioare a colegiului.

Autoritățile au percheziționat camera de internat în care elevul era cazat, unde au găsit un bilețel de adio adresat familiei. S-a constatat  astfel, că ar fi vorba despre o sinucidere, însă această opțiune rămâne, momentan, doar o ipoteză. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

(L.P.)

Sursa foto: Facebook – Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE