Concept unic în țară: primul centru rezidențial pentru tratarea adicțiilor, la Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1390 Vizualizări

Concept unic în țară: primul centru rezidențial pentru tratarea adicțiilor, la Târgu Mureș

Începând cu data de 29 ianuarie, mureșenii vor putea beneficia de serviciile complexe ale primului Centru Comunitate Terapeutică din România, Social Med, un centru rezidențial a cărui obiectiv prevede tratarea adicțiilor și a comorbidităților acestora, prin intermediul unei abordări multidisciplinare a dependențelor, conform standardelor internaționale existente. „Scopul activității noastre este tratarea multidisciplinară a dependențelor, în limitele standardelor internaționale existente, având întotdeauna o abordare dinamică, individualizată cu un maxim de interes pentru confidențialitatea întregului procesul terapeutic. Scopul nostru este să dăm puterea fiecărei persoane aflate în grija noastră să facă pași către un viitor sănătos și să își trăiască viața cât mai pozitiv și independent posibil.”, este mesajul echipei medicale a Social Med.

Centrul rezidențial, situat pe strada Posada, nr. 35 din Municipiul Târgu Mureș, întrunește o echipă medicală cu experiență internațională, specializați în a oferi suport pentru detoxificare, dezalcoolizare și dependențe, dar și în administrarea tratamentelor complete de reabilitare, cu suport psihologic individualizat și confidențialitate maximă. Centrul rezidențial încorporează  trei divizii importante, anume: servicii de dezalcoolizare, servicii de detoxificare, servicii pentru tratarea tuturor tipurilor de dependențe, de la jocurile patologice de noroc (ludomanie), la  dependența de nicotină, dependența de social media, dependența de sex și altele…

Activitatea se va derula în spații de cazare amenajate la standarde înalte de confort, amplasate într-un perimetru liniștit al municipiului, care asigură clienților maximă securitate.  „Suntem conștienți că majoritatea rezidenților noștri care vor apela la serviciile noastre își doresc cele mai bune condiții, de aceea centrul nostru deține un standard înalt de confort și oferă un refugiu într-un loc sigur cu împrejurimi pașnice și liniștite”, au mai precizat reprezentanții centrului rezidențial, pe site-ul oficial al instituției: www.socialmed.ro .

Mădălina ROHAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE