Ateliere de public speaking pentru copii la Biblioteca Județeană Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

Ateliere de public speaking pentru copii la Biblioteca Județeană Mureș

Cuibul Democrației, aflat pe str. Primăriei nr. 2, va fi gazda unor ateliere destinate copiilor, în cadrul cărora doritorii își vor exersa imaginația și creativitatea îndrumați de Antonela Sofia Barbu, formator și inițiator al acestor ateliere. Cele patru ateliere desfășurate în lunile februarie – aprilie fac parte dintr-un program de dezvoltare personală adresat copiilor cu vârste cuprinse între 9 – 15 ani.

„Provocarea pe care o voi îmbrățișa în perioada următoare va fi despre o călătorie pe un vapor, al cărui nume îl vor găsi copiii prezenți la cursurile de public speaking organizate la Biblioteca Județeană Mureș.

Începând cu data de 9 februarie 2024, ei își vor alege singuri destinația, își vor cumpăra biletul potrivit, vor afla informații despre locurile preferate, vor construi povești și, bineînțeles, vor dezvălui tuturor lucrurile de care ai nevoie în această călătorie.

Anul trecut, copiii din Brașov au fost beneficiarii acestor ateliere de public speaking susținute în cadrul Bibliotecii Județene „George Barițiu”, la Centrul de Resurse Educaționale.

Am îmbinat creativitatea, imaginația, limbajul nonverbal și comunicarea cu prezentările de impact, iar rezultatul a fost mai mult decât îmbucurător. Copiii au reușit să structureze un discurs atât singuri, cât și în echipă, să-și învingă temerile, să comunice mai ușor, indiferent de vârstă și să capteze atenția celor din jur”, comunică Antonela Sofia Barbu. 

Astfel, la finalul celor patru ateliere, copiii vor înțelege cum să se folosească de limbajul nonverbal sau de umor pentru a comunica cu încredere, cum să-și înfrunte propria timiditate sau spaima de a vorbi în public, cum să-și structureze un discurs, dar mai ales cum să facă o introducere de impact sau o încheiere memorabilă.

Sunt pregătite jocuri, exerciții distractive, filme interesante pentru a-i captiva pe cei care participă la cele patru ateliere de public speaking pentru copii.

Programul atelierelor este următorul: 9 februarie – Povești cu zâmbete; 12 februarie – Comunicăm și avem încredere; 8 martie – Emoții online și offline; 12 martie – Îndrăznim, vorbim și avem succes, iar grupele s-au format astfel: grupa 1 (9 – 12 ani), orar: 14.00 – 16.00, iar grupa 2 (12-15 ani), orar: 16.00 – 18.00.

Înscrierile se vor face până în data de 1 februarie, accesând link-ul: https://forms.gle/2EzkgXPSNypLkNGS8. Alte detalii la adresa de e-mail: invatacusofia@gmail.com.  

(A.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE