Investiție nouă, de 2,5 milioane de lei, în Sovata Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4434 Vizualizări

Investiție nouă, de 2,5 milioane de lei, în Sovata

Conducerea Orașului Sovata a demarat, în data de 29 ianuarie 2024, o licitație estimată la valoarea de 2.503.761 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea de lucrări aferente obiectivului de investiție ”Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Cinema ”Doina” din orașul Sovata”, informează www.licitatiapublica.ro.

Investiția este finanțată prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, data limită pentru depunerea ofertelor este 26 februarie 2024, iar durata contractului va fi de 48 de luni, din care 12 luni pentru execuția lucrărilor și 36 de luni perioada de garanție pentru lucrări.

”Prin realizarea lucrărilor de renovare energetică moderată a clădirii, acestea vor conduce la o reducere cu peste 30% a necesarului de energie primară. Obiective specifice: creșterea eficienței energetice a clădirii prin: izolarea termică a clădirii, înlocuirea corpurilor de iluminat cu corpuri de iluminat tip LED, îmbunătățirea confortului termic, reducerea pierderilor de căldură, reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire, diminuarea efectelor schimbărilor climatice, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Prin realizarea lucrărilor propuse de arhitectură se va oferi un aspect unitar al fațadelor, îmbunătațind estetica acestora”, informează sursa citată.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE