O hală din Cluj-Napoca, făcută una cu pământul în urma unui incendiu. Locuitorii, avertizați prin RO-Alert Stiri nationale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

O hală din Cluj-Napoca, făcută una cu pământul în urma unui incendiu. Locuitorii, avertizați prin RO-Alert

O hală situată pe calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca, a fost făcută scrum, după ce joi, 15 februarie, dis de dimineață, a izbucnit un incendiu în interiorul acesteia. Fumul puternic degajat de flăcări a fost vizibil în jurul orei 07:30 în cartierul Dâmu Rotund din Cluj-Napoca, potrivit presei locale.

Conform informațiilor transmise de ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2, dar și Turda, au intervenit la scurt timp după izbucnirea incendiului cu șase autospeciale și două autoscări pentru stingerea incendiului care a cuprins o hală situată pe calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 07:30, iar până în prezent nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite îngrijiri medicale. Preventiv, la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mureș, scrie stitidecluj.ro.

La aproximativ o jumătate de oră de la solicitarea primelor echipaje de pompieri, la fața locului s-au mai deplasat două autospeciale de stingere de la ISU Bihor și Sălaj, întrucât flăcările au început să se extindă, iar echipajul clujean nu a mai făcut față. La ora 08:50, s-a emis un mesaj de avertizare către populația din zonă, prin sistemul național RO-Alert, după ce degajările de fum au devenit un pericol pentru sănătatea locuitorilor din municipiu.

În momentul de față, incendiul a fost lichidat cu succes, iar din fericire nu au existat victime sau pierdere de vieți omenești. Autoritățile urmează să deschidă o anchetă pentru a vedea cu exactitate care a fost cauza incendiului.

(L.P.)

Foto: stiridecluj.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE