Elevii ludușeni, rezultate notabile la Concursul Keep in touch with reality Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Elevii ludușeni, rezultate notabile la Concursul Keep in touch with reality

Concursul județean de Limba engleză, ajuns la a XIV-a ediție, și-a așteptat elevii calificați la etapa județeană  și în acest an, în data de 3 februarie 2024 la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Târgu Mureș.

 Ca în fiecare an, elevii Școlii Gimnaziale ”Ioan Vlăduțiu”, Luduș, îndrumați și pregătiți de profesor dr. Iulia Luca au obținut rezultate notabile, având în vedere că în acest an au existat două secțiuni în cadrul concursului, și anume: secțiunea A, elevilor care studiază limba engleză în regim normal, de 2 ore / săptămâna și, respectiv, secțiunea B, dedicată elevilor care studiază limba engleză în regim intensiv, 3-4 ore /săpt.

” Elevii noștri s-au prezentat în cadrul ultimei secțiuni, pentru că studiază limba engleză în regim intensiv. Întrucât concursul se adresează doar elevilor claselor a VII-a și aVIII-a capabili de performanțe deosebite în studiul limbii engleze, ne exprimăm satisfacția pentru rezultatele obținute de elevii școlii noastre în acest an. Au obținut Mențiuni elevii Hereșanu Cristian, Șuteu Bogdan și Venczel Raluca din clasa a VII-a și eleva Popa Ariana din clasa a VIII-a. Îi felicităm și le urăm succes în continuare”, a menționat prof. Adela Hagău, director la Școala Gimnazială ”Ioan Vlăduțiu” Luduș.

Organizarea concursului are ca obiective utilizarea cunoştinţelor dobândite la limba engleză prin participarea la concursuri, asimilarea de noi cunoştinţe la limba engleză, impulsionarea elevilor pentru participarea la activităţi extracurriculare și dezvoltarea abilităţilor personale şi sociale ale elevilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE