Ești invitat să participi la un proiect de Cartea Recordurilor. Cel mai lung brâu românesc Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 102 Vizualizări

Ești invitat să participi la un proiect de Cartea Recordurilor. Cel mai lung brâu românesc

Centrul Cultural Româno-Moldo-German „Dumitru Dorin Prunariu” din Nürnberg, Germania, a lansat, luni, un proiect pentru realizarea celui mai lung brâu tradiţional românesc din lume care să candideze pentru a fi înscris în Cartea Recordurilor.

Centrul a lansat o invitație românilor care vor să se alăture iniţiativei prin confecţionarea de brâuri cu modele la liberă alegere.

Într-o postare pe pagina de facebook a Centrului Cultural Româno-Moldo-German „Dumitru Dorin Prunariu” din Nürnberg  se arată că românii se pot implica acum într-un proiect internaţional, care să arate lumii întregi o parte din România.

„Dăm startul proiectului pentru cel mai lung brâu românesc din lume. Iubeşti tradiţia şi cultura românească? Ai o asociaţie, organizaţie sau vrei să te implici doar ca persoană fizică? Acum ai ocazia de a te implica într-un proiect internaţional, care să arate lumii întregi o parte din România. Să coşi un brâu românesc, după un model ales de tine, apoi până pe data de 10 iunie 2024 să îl trimiteţi la Nürnberg (fără niciun cost). Pe data de 24 iunie 2024 – de ziua Iei vom măsura brâul şi îl vom expune în centrul oraşului Nürnberg. Notă: ne dorim ca prin acest proiect să intrăm în Cartea Recordurilor, cu cel mai lung brâu românesc din lume! Şi tu poţi contribui la această performanţă”, se mai afirmă în postarea Centrului Cultural Româno-Moldo-German „Dumitru Dorin Prunariu” din Nürnberg.

Cei interesaţi să participe la acest proiect pot găsi datele de contact ale centrului din Nürnberg pe pagina de facebook menţionată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE