Lansarea proiectului GABRIEL HYPNOTIC SCENA Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Lansarea proiectului GABRIEL HYPNOTIC SCENA

În cadrul Programului „Nocturne culturale”, Teatrul Scena în colaborare cu Asociaţia de Terapii Complementare „Îngerul meu, Gabriel” lansează, la Târgu Mureş, proiectul de dezvoltare personală GABRIEL HYPNOTIC SCENA.
Conferinţa de debut a proiectului GABRIEL HYPNOTIC SCENA este „Îngerul meu, Gabriel – conectarea cu nivelurile superioare ale conştiinţei, prin hipnoză” şi este susţinută de hipnoterapeutul Maria-Dorina Matiş.
În acest sens, Teatrul Scena din Cetatea Târgu Mureş va găzdui sâmbătă, 2 martie, ota 19.00, o prezentare a tehnicilor de hipnoterapie, felul în care acestea contribuie acestea la dezvoltarea personală, redescoperirea de sine şi îmbunătăţirea vieţii, şi o demonstraţie practică.
GABRIEL HYPNOTIC SCENA este un concept holistic, care urmăreşte (re)descoperirea echilibrului interior şi întoarcerea către sine, către o viaţă sănătoasă şi, mai ales, spre natură. Este gândit pentru a promova un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, pentru regăsirea armoniei interioare şi dobândirea echilibrului dintre minte, corp şi suflet, potrivit informațiilor furnizate de Dorina Matiș jurnalist şi scriitor, autoarea cărții Îngerul meuGabriel. Ghid de vindecare a suferintelor determinate de despartiri”
Teatrul Scena din Târgu Mureş devine, astfel, spaţiul perfect care îi va ajuta pe participanţi să descopere terapiile complementare/alternative, remediile sau produsele naturiste care îi pot sprijini să adopte obiceiuri sănătoase, să se redescopere ca fiinţe umane, să-şi regăsească stima de sine şi potenţialul interior, pentru vindecare sufletească şi o viaţă împlinită.

GABRIEL HYPNOTIC SCENA va fi organizată lunar și va aduce înaintea mureșenilor terapeuţi experimentaţi în tehnici alternative sau complementare, autori de cărţi de dezvoltare personală, distribuitori de produse naturiste, dieteticieni şi nutriţionişti pentru a susţine traininguri, conferinţe şi workhopuri ce pot deschide noi căi pentru regăsirea armoniei interioare, dobândirea echilibrului minte-corp-suflet şi evoluţie spirituală.
Fiecare invitat îşi va împărtăşi experienţa astfel încât să puteţi alege produsele, remediile, terapiile sau tehnicile cu care rezonaţi, pentru satisfacerea nevoilor personale, familiale sau comunitare.

La iniţiativa regizorului şi actorului Liviu Pancu, Teatrul Scena, un teatru de nişă care funcţionează în Cetatea din Târgu Mureş a iniţiat, din anul 2022, în premieră în acest oraş, conceptul de “Nocturne culturale”, după modelul promovat de coregrafa Miriam Răducanu, în Bucureşti, în anii ‘80.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE