Home / Sanatate / Angajări la Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin

Angajări la Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin

Distribuie

Spitalul Municipal “Dr. Eugen Nicoară” din Reghin angajează personal medical pentru următoarele specialități: medici specialiști în specialitatea Medicină Internă/ Specialități înrudite, în cadrul liniei de gardă la Secția Medicină internă, respectiv medici specialiști în specialitatea Chirurgie Generală, în cadrul liniei de gardă la Secția Chirurgie.

Cei interesați de posturile amintite anterior trebuie să depună un dosar de înscriere  la Biroul Runos, care să conțină următoarele documente: cerere efectuare gărzi în cadrul Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin; copie diplomă licență; copie Certificat de medic specialist (după caz); copie Certificat de membru; copie aviz privind exercitarea profesiei (în termen de valabilitate); copie polița de asigurare malpraxis (în termen de valabilitate); copie adeverință cod parafă; dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una din sancțiunile privind reforma în domeniul sănătății; republicată cu modificările și completările ulterioare (Certificat profesional curent eliberat de către Colegiul Medicilor- valabil 3 luni de la data emiterii); adeverință eliberată de către unitatea unde are normă de bază, privind acordul pentru efectuarea de gărzi în cadrul spitalului; Certificat de cazierul judiciar (valabil 3 luni de la data emiterii); Certificat de integritate comportamentală (valabil 3  luni de la data emiterii); adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de către medicul de familie sau de către unitățile sanitare abilitate (valabil 6 luni de la data emiterii); copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverința care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor; copia actului de identitate aflată în termen de valabilitate; copia certificatului de naștere; copie certificat de căsătorie a altui document prin care s-a realizat schimbarea de nume (după caz); curriculum vitae, model comun european. Documentele solicitate în copie se vor prezenta și în original pentru conformitate cu originalul.

Documentele  se vor depune până în data de 01.03.2024 la ora 14:00 (pentru cei interesați de posturile din cadrul Secției de Medicină internă), respectiv până în data de 04.03.2024 la ora 14:00 (pentru cei interesați de posturile din cadrul Secției de Chirurgie).

M.R.

 

De asemenea, verificati

Rețele de gaz modernizate în 14 localități mureșene

Distribuie Un număr de 20 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.