Hală nouă, cu showroom, atelier și depozit de tâmplărie, la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1961 Vizualizări

Hală nouă, cu showroom, atelier și depozit de tâmplărie, la Târgu Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decius, recent, că proiectul ”Construire hală cu atelier de tâmplărie, depozit și showroom”, propus a fi amplasat în Târgu Mureș, strada Băneasa nr. 10/C, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 26 februarie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția este realizată de SC Cattus SRL Târgu Mureș și prevede o viitoare construcție cu regim de înălțime P+E, cu o arie construită de 881,5 de metri pătrați și cu o arie desfășurată de 1.028 de metri pătrați.

”Pe terenul edificat cu o clădire cu destinaţia hală de producţie aparatură medicală, se propune construirea alăturat, a unei noi hale pentru atelier de tâmplărie, depozit și showroom”, se menționează în document.

Totodată, în proiectul Deciziei etapei de încadrare se mai furnizează următoarele informații despre investiție: ”Construcţia va fi de tip hală metalică, cu elemente portante din metal, fundaţii din beton, pereţi exteriori tip sandwich, șarpantă pe structură de metal și învelitoare tip panouri. În atelierul de tâmplărie vor fi executate articole de mobilier medical de dimensiuni mici și mijlocii din material tip PAL, prin operaţii de debitare, asamblare, stocare, livrare. Program de lucru – circa 8 ore/ zi, 5 zile/ săptămână. Sunt prevăzute depozit produse finite – cu birou și spaţiu tehnic, birouri, verstiare, grupuri sanitare, sală de mese; showroom cu anexe – birouri, grup sanitar; alăturat clădirii, în terenul deţinut, spaţiu de circulaţie auto.”

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE