”Undă verde” pentru o pensiune nouă în Sighișoara Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 393 Vizualizări

”Undă verde” pentru o pensiune nouă în Sighișoara

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au aprobat joi, 29 februarie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu 13 voturi ”pentru”, unul ”împotrivă” și o abținere, Planul Urbanistic Zonal ”Introducere teren în intravilan și stabilire reglementări pentru construire pensiune”.

Investiția va fi realizată de către SC Disanca Sighișoara SRL pe un teren în suprafață de 3.318 de metri pătrați aflat pe strada Aurel Vlaicu fără număr, în cartierul Aurel Vlaicu din Sighișoara.

”Soluția urbanistică adoptată se înscrie în prevederile Regulamentului general de Urbanism, este compatibilă cu vecinătățile existente”, a precizat Irina-Mihaela Tătăranu, arhitect șef al Municipiului Sighișoara.

”Pe terenul detinut de beneficiar se propune a se realiza o pensiune. Parcarea autoturismelor se va realiza pe terenul propriu, asigurandu-se o parcare pentru 8 autoturisme fara afectarea circulatiei pe drumul public de acces”, se menționează în Memoriul de Prezentare a proiectului, document întocmit de către arh. Ioan Velicu.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE