Înscrieri pentru mobilități Erasmus, la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Înscrieri pentru mobilități Erasmus, la UMFST

Biroul Erasmus+ din cadrul Departamentului de Relații Internaționale al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, anunță începerea perioadei de depunere a dosarelor de candidatură în vederea selecției pentru obținerea unei mobilități Erasmus de studiu pentru anul universitar 2023-2024, cu efectuare în anul universitar 2024-2025, pentru domeniile Sănătate, Științe și Tehnologie.

Studenții interesați se pot înscrie până în data de 15 martie, iar mai multe informații se pot obține accesând link-ul următor: https://umfst.ro/blog/mobilităti-erasmus-de-studiu-pentru-studenti/ .

De asemenea, studenții care întâmpină dificultăți la înscriere, se pot adresa personalului auxiliar, astfel: studenții din domeniul Sănătate pot obține suport apelând numărul de telefon: 0265215551, int. 235 sau pot scrie la adresele de e-mail: rel.int@umfst.ro (Medicină), silviana.tulbure@umfst.ro (Mediciă Dentară și Farmacie), iar studenții din domeniile Științe și Tehnologie pot obține suport apelând numărul de telefon: 0265215551, int. 502 sau pot scrie un e-mail la adresa: veronica.zaharagiu@umfst.ro.

M.R.

Sursa foto: Freepik

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE