Acțiune de împădurire la Râciu Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

Acțiune de împădurire la Râciu

Acțiunea ”Împădurim Împreună”, eveniment organizat de Asociația Mureș Runners în parteneriat cu Primăria Comunei Râciu și Romsilva – Ocolul Silvic Luduș va avea loc în data de 6 aprilie, de la ora 9.00, în localitatea mureșeană Râciu.

Proiectul este deja la a patra ediție, desfășurându-se anual, începând din 2021. În cadrul acestuia, organizatorii vor oferi participanților echipamentele necesare, respectiv sape, mănuși și puieții care urmează să fie plantați. Participarea nu implică niciun cost dar, din rațiuni logistice, este necesară înregistrarea, pe pagina de Facebook Mures Runners.

”Evenimentul de împădurire a devenit una din tradițiile noastre preferate la Mureș Runners. Ca alergători, suntem mereu în natură. La fel de bine, credem că noi suntem cei care trebuie să dea tonul schimbării. Chemăm alături de noi toți iubitorii de natură și pe toți cei care cred că o comunitate crește cu acțiunea fiecăruia dintre noi”, a declarat Laura Cioca, reprezentantă a Asociației Mureș Runners.

Mureș Runners este o asociație non-profit al cărei scop este să încurajeze mureșenii să facă mișcare. Asociația organizează concursuri specializate dar și evenimente comunitare pentru orice persoană interesată să descopere beneficiile mișcării.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE